Кметът: Нека се раждат повече бебета в Бургас тази година

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
16:51 / 21.01.2014
1188
"Не мога да скрия радостта си от факта, че Бургас е един от градовете с най-висока раждаемост. Надявам се тази година в нашия град да се родят още повече бебета". Това пожела навръх Деня на родилната помощ - Бабинден кметът на Бургас Димитър Николов.

Той посети акушеро-гинекологичните отделения в града и поздрави всички, които празнуват днес, придружен от зам.-кметът по здравеопазване д-р Лорис Мануелян и председателят на ОС Костантин Луков.

Кметът Николов пожела на всички бивши и настоящи акушерки, гинеколози, баби - да са живи и здрави, да ни правят щастливи и да ни даряват с много усмивки, помагайки на този свят да се раждат здрави бебета.

По традиция акушерки измиха ритуално ръцете на началниците на родилните отделения на МБАЛ Бургас, МБАЛ "Черноморска- Бургас",МБАЛ "Дева Мария"- д-р Антонио Душепеев, д-р Снежана Ризова и Мирослав Минчев.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
Сливенската епархия избира претендентите за следващ митрополит
Бургазлийка ще премине по червения килим в Кан
Кметът на Бургас празнува
Подробности за акцията на МВР, Агенция "Митници" и НАП в Бургас! ...
Президентът коментира в Бургас катастрофата с колата на НСО
Вижте новите спортни игрища на Бургас, намират се в "Меден рудник...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).