Кметът Николов се срещна с командира на ВМС контраадмирал Кирил Михайлов

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
17:57 / 07.08.2019
1638
Кметът Димитър Николов прие в кабинета си командира на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов. На срещата присъстваха още командирът на флотилия бойни и спомагателни кораби флотилен адмирал Мален Чубенков и представители на военноморския флот, съобщиха от Община Бургас.

Поводът за визитата е отбелязването на 140 години от основаването на Военноморските сили на Република България. Годишнината се отбелязва с поредица от събития в Бургас.

"Връзката с морските общини за нас е важна и вие винаги може да разчитате на нас", каза контраадмирал Кирил Михайлов.

Флотилен адмирал Мален Чубенков подчерта, че Община Бургас и Военноморска база "Бургас" си сътрудничат в различни области и партньорството им е на високо ниво.

"Използвам момента да ви поздравя по повод навършването на 140 години от създаването на Военноморските сили на Република България. Изразявам своята признателност към командването и личния състав за професионализма и достойното носене на службата. С гордост мога да отбележа, че Община Бургас и Военноморските сили на Република България имат добро партньорство. Убеден съм, че то ще се развива в името на хората и интересите на страната ни", каза кметът Николов.

Преди посещението си в Община Бургас делегацията, водена от командира на Военноморските сили, посети Областна администрация - Бургас и се срещна с областния управител Вълчо Чолаков.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).