Кметът на Бургас: По-добре пълни зали и игрища, отколкото пълни болници – честит Ден на българския спорт!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
09:47 / 17.05.2021
1341
По случай Деня на българския спорт днес са отворени за безплатно ползване от граждани вратите на плувен комплекс "Парк Арена ОЗК“ (заедно с прилежащите му игрища), басейна в "Меден рудник“, както и зала "Никола Станчев“. Няма да бъдат нарушавани графиците на трениращите отбори, но всеки е добре дошъл в останалите свободни часове.

"Поздравявам всички наши състезатели, треньори, спортни медици и спортни деятели с Деня на българския спорт – 17 май! През 2020-а година, минала под знака на Ковид – 19, организираният спорт бе сред най-пострадалите от наложените необходими ограничения. Възхищавам се на начина, по който бургаските клубове преминаха през това изпитание – дисциплинирано, без мрънкане, без да губят форма и желанието си за победа. Надявам се през следващите години повече да не ни се случват такива катаклизми и витрините на бургаския спорт отново да се препълнят с купи и медали! Вярвам във вас, гордея се с вас!

Приятно ми е да виждам все повече спортуващи за здраве хора в Бургас. По-добре пълни зали, басейни и игрища, отколкото пълни болници!“, каза кметът Димитър Николов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Двама братя от "Победа" изумиха бургаските полицаи
Безплатни прегледи за разширени вени организират в УМБАЛ Бургас
Много работа за лекарите от УМБАЛ Бургас по празниците
Млад шофьор направи голяма беля в "Меден рудник"
Не пропускайте Летния Никулден в Бургас
Тикнаха криминален тип от "Изгрев" в затвора


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).