Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Кметът на Бургас отговори на нападките на вече бившия варненски градоначалник
Автор: Екип Burgas24.bg 11:17 / 29.03.2013Коментари (57)8039
©
Като много некоректна определи кметът на Бургас Димитър Николов атаката oт страна на подалия оставка негов колега Кирил Йорданов.

В поредното си отворено писмо до съгражданите си оттеглилият се варненски кмет атакува управлението на Бургас и неговия кмет, като намеква, че досега градът е получавал подпрепата на правителството на ГЕРБ.

"Бургас е единствената новосъчинена и къса приказка на доскоро управляващите, в която планираният хепиенд много бързо ще се промени. Достатъчно е само разказвачът да спре кранчето на парите от републиканския бюджет, които щедро се лееха по черния бургаски пясък", пише в писмото си Йорданов.

Кметът на Бургас Димитър Николов призна, че е изненадан от нападките на Йорданов. "Не виждам защо проблемите на Община Варна и на бившия й кмет се стоварват върху нас", заяви той, цитиран от национално електронно издание.

Николов посочи, че община Варна има същите възможности да кандидатства по европейско финансиране, както и Бургас. Той припомни, че големите проекти на Бургас са внесени и одобрени дори не при предишното правителство, а по време на Тройната коалиция. "Тогава аз бях опозиционен кмет. Същите възможности тогава ги е имал и кметът на Варна, и неговият екип", каза още градоначалникът.

Николов призна, че не следи изкъсо събитията във Варна, тъй като има достатъчно въпроси за решаване в своята община. "Желая просперитета и развитието на всички български градове. Аз персонално отговарям за града, в който съм избран и не се меся в скандали и интриги на другите градове. Но всеки, който е искал някакво съдействие от мен, съм го давал. И в момента служители на община Варна са в Бургас, защото им помагаме в процедурата за купуване на нови тролейбуси. Така че не разбирам защо ни нападат, вместо да благодарят за подкрепата", каза в коментара си Николов и пожела здраве и успех на бившия варненски кмет.

Източник: Дарик









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 31.03.2013 г.
0
 
 
В крайна сметка Варна гласува за Йорданов.Те си го избраха. Аз съм щастлива ,че изборът ми за Бургас (Д. Николов )работи.Пожелавам на Варна да си отваря очите когато номинира и избира кметове!Бургас стана чудесен за разлика от другите големи градове,които заслужават също да бъдат красиви и подредени.
Aнонимен
на 30.03.2013 г.
0
 
 
Бургас си е много добре за разлика от Варна !
+2
 
 
Rossi, не стига, че си грозна, ами си и и тъпа ;)
-1
 
 
Жика, вярно е, завист се крие в тия злобни слова, коментарът ми си е много точен ;)
+1
 
 
Йорданов не е "КОМУНЯГА" той е ХАМЕЛЕОН- тип "фурнаджийска лопата", той беше червен, син и ГЕРБ-аджия! Да беше дошла да ме видиш днес как около 20 стълби на КАТ- гр. Варна си ги изкачих с бебешката количка. Ако беше човек в инвалидна количка- не ми се мисли какво прави, когато трябва да ги изкачи? Да, свикнала съм да се справям и в автобусите сама да си качвам детето с бебешката количка пред погледите на "неактивните съграждани", свикнала съм и на затрудненото ми придвижване по разбитите тротоари с напаркирали както им падне шофьори. БЛАГОДАРНА съм на МАЛКОТО ХОРА КОИТО са на изчезване, но все още ги има и СА СЕ "ВТУРВАЛИ" да ми помагат! Живи и здрави да са онези, които не желаят и не помагат, все някога и те ще изпаднат в моменти на слабост, но надали ще се намери да им помогне някой! Не мога да забравя и една мила кондукторка на автобус14 (един разбит ИКАРУС с големи стъпала), която слезе от автобуса за да ми помогне да си кача количката, съответно на слизане пак ми помогна, но са рядкост такива МИЛИ ХОРА!
0
 
 
Росси не ти отива да обийдаш на такива и онакива! В краина сметка всички сме БАЛГАРИ и коментарати е инфантилен! Тапя бивш кмет на Варна мойе само да го дуга под вода докато онаъа работа изсахне.
0
 
 
Ако си некърник и келеш квито и пари да ти дават се тая.
-1
 
 
тъпите варненци завиждат, начело с комунягата Йорданов, естествено, че ГЕРБ ще подкрепя Бургас, защото вижда потенциала ни. Варна и срещу нас да бяга пак няма да ни стигне! Неблагодарници!
-1
 
 
бе стана ми гузно наш киро като говори така ама като гледам маи бургазлии си избивате комплексите споко може някой ден да си помечтаете да станете морска столица ама в близките 50 години няма да е спокоино сравнете население и много други и тогава говорете много ясно че по малките градчета са по спретнати иначе спокоино ще видим за напред как ще се развият нещата важното е че киро го няма вече и ремонтите в варна почнаха с пълна пара
+1
 
 
Делянски Йонков, ти си голям урод бре ! Статията е показателна за простотията на кмета ни, а не за отношението на варненци към Бургас. Повечето варненци се радват, че поне в един град в тази държава се случва нещо позитивно и хубаво. де**а хейтърите...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: