Кметът на Черногорово за извършителя на двойното убийство: Кротък и честен, преди години намери и предаде портфейл с 3200 лева

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
14:16 / 19.09.2023
647
Кротък човек, изключително честен, ползваше се с уважение. Така кметът на село Черногорово Димитър Вринчев описа за "Фокус" възрастният мъж, който застреля в дома си съпругата и дъщеря си, а после се самоуби. Името на мъжа е Стефан Дивеков, по прякор Хищника, на 71 години. Прякорът му е заради това, че е бил ловджия. Имал е и законно притежавана ловджийска пушка. 

"Всички в селото ги познаваме като добри хора. Но, по разказ на свидетели, сутринта са се скарали, битов скандал, който по-късно е прераснал в огромна трагедия", разказа кметът.

Мъжът и жената живеели сами, а дъщерята е живеела и работила в Германия. В началото на месеца се е прибрала във ваканция.

Стефан употребявал алкохол, но иначе не е имал никакви спречквания с никой от селото. нямало е и сигнали за домашно насилие.

"Нещо моментно е станало, той не е бил никога нервен и конфликтен", каза кметът Вринчев и разказа още, че преди три години Стефан намерил портфейл с 3200 лева, който веднага предал в кметството. Тогава всички разбрали за честната му постъпка и с това заслужил още повече уважението на съселяните си.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
19.09.2023 Битов скандал по банален повод е в основата на двойното убийство и самоубийство в Пазарджишко
19.09.2023 Огнестрелни рани по трите трупа в Пазарджишко!
19.09.2023 МВР: Потвърждаваме новината за три трупа край Пазарджик!
Още новини от Новини от Бургас:
Попариха ни: Плащаме повече за сянка на плажа, вижте цените в Бур...
Страхотен фестивал с Бургас днес, ще бъде незабравимо
Бургас се прекланя пред паметта на Ботев
Кметът Николов за първи юни: Скъпи деца, вие сте нашата радост, б...
В Бургас температурите ще минат 30 градуса и утре
Задържаха Исус от "Победа", заподозрян е в търговия с вот


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).