Кметът откри първия "Есенен панаир на майстора" в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:40 / 04.09.2015
1396
"Призовавам всички управители на многофамилни жилищни сгради, които подлежат на саниране, да посетят първото издание на "Есенен панаир на майстора", за да се запознаят с последните новости при изолацията на вътрешни, външни стени и покривни конструкции. По този начин ще могат да следят дали прецизно и ефективно ще се извършва санирането, което стартира до няколко седмици по Националната програма за енергийна ефективност ". Това заяви кметът Димитър Николов на откриването на изложението в Експозиционен център "Флора".

В експото участват водещи производители на продукти за енергоефективно, екологично и качествено строителство с богата фирмена история и опит.

Всеки посетител ще научи как да намали разходите си за отопление, да предпази дома си от мухъл и да удължи живота на жилището си.

Всеки ден от 10:00 до 18:00 часа посетителите ще получават полезна информация за градивни, покривни и отводнителни системи, топло- и хидроизолационни материали, интериорни и екстериорни решения.

Програмата на панаира включва още работилници и състезания в демонстрационна зона "Мастер клас", където ще бъдат показвани качеството и техники на приложение, презентации на нови продукти и дискусии във форум "Качество, ефективност, естетика", игри за деца и възрастни, детска зумба, клоунада и много изненади, и подаръци.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Община Бургас подписа споразумение с УАСГ
Пиян към продавачка: Защо не вземеш да ми врътнеш една… Какво пос...
Станимир Апостолов, зам.-кмет на Бургас открива конференцията Dig...
Бургазлии се възмутиха от състоянието на детска площадка в център...
Скръбна вест: Почина уважаван бургаски лекар
Випуск 2024 на ППМГ отпразнува завършването си с интересен спекта...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).