Кметът поздрави абсолвентите от БСУ

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:20 / 05.12.2017
1977
По традиция в навечерието на Никулден в атриума на Бургаски свободен университет се състоя тържествената церемония по връчване дипломите на Випуск`2017.

Над 300 абсолвенти от 17 бакалавърски и 16 магистърски програми получиха днес своите дипломи. От тях 20 са отличниците на Випуска, които бяха удостоени от ректора проф. дпн Галя Христозова със свидетелства за отличие и доказан стремеж за издигане авторитета на академичната общност.

Сред гостите на церемонията бе кметът на Бургас Димитър Николов, който отправи своите лични благопожелания към завършващите висшето си образование:

"Скъпи абсолвенти, бъдете дръзки, любопитни и уверени, защото това е най-прекият път към професионалните успехи. Аз вярвам във вас и вие не спирайте да вярвате в себе си - нека амбицията и младежката енергия не спират да горят във вас! Успех и честито дипломиране!", каза кметът в своето поздравление.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка в Хаск...
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...
Тази еднометрова акула изплува на брега на Северния плаж в Бургас...
Облачно време по морето днес
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).