Кметът тества "горещия телефон" на общината под прикритие

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
16:34 / 10.02.2016
3284
Информация, че кметът на Бургас Димитър Николов тества най-редовно горещия телефон на общината под прикритие, хвърли в паника служителите му вчера.

Неотдавна кметът се обаждал като обикновен гражданин и подал сигнал по даден проблем, за да види как ще се справят подчинените му. Никой не го разпознал и последвало бавно придвижване на сигнала. Дежурният първо го свързал с отдел "Озеленяване", оттам го препратили към колегите си от "Екология". Еколозите го върнали обратно към озеленителите.

Градоначалникът се разочаровал от действията на служителите си и бързо взел мерки да създаде нов начин на работа.

В момента вече конкретните сигнали отиват при конкретни общински служители, казва градоначалникът на Бургас. Освен това обажданията на кмета под прикритие не са секнали. Общинарите вече непрекъснато са нащрек като звънне телефонът, довериха работещи в администрацията. По същия начин никой не смеел да си тръгне от работа дори и пет минути по- рано. Служителите стояли поне 10- 15 минути допълнително "за всеки случай". В кабинета на Димитър Николов имало монтирана електронна маса, свързана с видеонаблюдението на общината и по всяко време той можел да вижда "движението" на общинарите.

Източник: в. "Труд"


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Бургас:
Облачно време по морето днес
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...
Тази информация е важна за всички 2200 абитуриенти, които ще изпр...
Драстично увеличение на заразните с коклюш в Бургаско!
Важно за зелената зона в Бургас!
Експерт: Ако не се вземат мерки, след 100 г. България изчезва


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).