Кой е Божо, събрал 10 човека и разгромил пълчищата на Митьо Очите?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
13:31 / 09.06.2016
2086
Кой е мъжът, изправил се с 10 души срещу Митьо Очите? Несебърският наркобос е с опасност за живота, след като снощи нахлу с 40 души охрана в заведение в Слънчев бряг, а около десетина души го чакаха вътре и стреляха. Собственик на заведението е мъж, известен като Божо. 

Божо е собственик и на дискотека в Слънчев бряг, има заведение и в Банско. Той е интересен с това, че е от средния ешелон на СИК. Той е приближен и гравитираше около бай Миле, когото убиха на стадион "Славия". Бай Миле се водеше за човека, който разчистваше сметките на СИК, мокрите поръчки, и работеше със сърбите, съобщава Нова телевизия.

По непотвърдена информация е имало опити представители на Митьо Очите да се видят със зетя на въпросния Божо, който е управител на заведението.

Припомняме, че един мъж бе убит, а двама ранени при престрелка в Слънчев бряг около 20:57 в сряда. Инцидентът е станал в района на дискотека "Айсберг" в курортния комплекс. 

Единият от пострадалите е Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, а другият е човек от неговата охрана. Малко след 21 часа избухва конфликт между Очите и хората му и друга група в заведение в центъра на Слънчев бряг. Желязков пристига на място с охраната си, а отсреща започват престрелка.

Според едната версия Димитър Желязков събирал такса "спокойствие" от заведенията в Слънчев бряг. Той пристигнал пред заведението, пред което избухна стрелбата снощи, именно за да предоговори таксата "спокойствие". 

Желязков бил с 30-40 души охрана, с бронирани жилетки, въоръжени с брадви и ножове. Заведението се държи от мъж, познат като Божо и вероятно посещението на Желязков не е било първото. Хората на Желязков влезли в заведението, но неочаквано за тях срещнали отпор от около 10 приближени на собственика на заведението.



Източник: Блиц

Виж коментарите (6)

Още по темата (140):
19.12.2022 Пак фалстарт на делото срещу Митьо Очите
27.10.2018 Цацаров с ексклузивни новини за Арабаджиеви, Баневи и Митьо Очите!
22.12.2017 Делото за стрелбата по Митьо Очите не успя да стартира
12.05.2017 Има арестувани при полицейска акция в Слънчев бряг
30.04.2017 Наддават тайно за още три имота на Очите
21.04.2017 Досъдебно производство срещу неизвестен извършител за палежа на "4you"
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).