Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Коледари посетиха бургаските полицаи
Автор: Екип Burgas24.bg 15:31 / 17.12.2019Коментари (0)991
За пета по ред година ОДМВР – Бургас посрещна коледарчета, този път от детска градина "Раковина", водени лично от директора на учебното заведение Димитричка Господинова. Малчуганите, облечени в характерните за големия християнски празник носии, пожелаха и наричаха за здраве и берекет служители от различните структурни звена в бургаската дирекция, сред които  отдел "Разследване", отдел "Охранителна полиция и КАТ", отдел "Криминална полиция", отдел "Икономическа полиция", отдел "Административен", сектор "Миграция" и др.

Участието в церемонията "Полицай на годината 2019" възпрепятства директора на ОДМВР – Бургас – старши комисар Радослав Сотиров и неговия заместник – комисар Емил Павлов, лично да се включат в коледуването на децата от ЦДГ "Раковина", но в качеството си на домакини се проявиха началниците на отдел "Разследване" – комисар Златко Пеев и отдел "Охранителна полиция и КАТ" – комисар Неделчо Рачев. На двамата комисари и на останалите присъстващи на прекрасната празнична церемония малчуганите пожелаха здраве, щастие, по-малко работа и повече парички в кесиите.

Коледарчетата изпълниха традиционните за празника народни песни и автентичен коледарски танц по специална хореография, дело на професионалния екип от ЦДГ "Раковина". За приповдигнатото настроение в залата и прекрасните пожелания малчуганите бяха възнаградени с коледни торбички, подсигурени от дългогодишния партньор на полицейската дирекция в благотворителните инициативи - "Кох-И-Ноор Хемусмарк“ АД. Почерпени бяха и с лакомства и традиционната за празника коледна баница, подсигурени от полицейските служители от отдел "Охранителна полиция и КАТ".

Тържеството на коледарчетата от ЦДГ "Раковина" завърши с традиционната снимка пред ОДМВР – Бургас, с която малчуганите да си спомнят за първото си официално посещение в крайморската дирекция. На раздяла обещаха да нарисуват и подарят на всеки от полицейските служители цветна картина под надслов "Полицаят и аз".

Подобни детски рисунки благотворително участваха и в търг на възпитаници на Детските полицейски управления в страната, провел се непосредствено след церемонията "Полицай на годината 2019" в София. Събраните от търга средства ще бъдат внесени по сметката на Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Влизането на България в Шенген
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: