Коледари посетиха областния управител Вълчо Чолаков

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:37 / 20.12.2018
1580
И тази година малки коледари посетиха областния управител Вълчо Чолаков и екипа му, за да пожелаят здраве и успехи.  Петдесет дечица от 3 детски градини – "Златното  ключе “- Бургас, "Звездица“-Бургас и "Снежанка“- Средец превърнаха фоайето на администрацията в сцена за песни и танци.

Малчуганите показаха, че има кой да пази и продължи традициите, които правят българската Коледа топла, семейна и неповторима. "Да бъде“ и за тях изпълнена със здраве и много настроение, пожела областният управител. "Всяка година, желаещите да покажат какво са научили за най-светлите празници, стават все повече.  Благодаря на учителите в област Бургас за усилията, за енергията, която влагат, за да виждаме усмихнати детски лица . Няма нищо по зареждащо от това“, сподели Чолаков.

Отрупаната с подаръци "Елха на доброто“ в Областна администрация Бургас беше допълнителна нотка към празничното настроение. Тазгодишната кампания успя да събере над 100 пакета с подаръци и продукти, необходими в отглеждането на най-малките дечица от семейства в нужда. "Благодаря на десетките включили се в кампанията. Това е най-успешната година за каузата на Областния координационен механизъм за деинституционализация. С помощта на всички дарители ще успеем да помогнем на хора, за които всяка протегната ръка е истински ценна“, коментира заместник областния управител и председател на ОКМД проф. Севдалина Турманова. Адаптирани млека, памперси, бебешки каши и пюрета, дрехи и играчки подариха "Зонта клуб Бургас“, клуб "Жени в науката“, Сдружение "Самосъзнание“, "Черноморска асоциация на жените“, фирма "Чар“, сдружение "Усмивка“, сдружение "Баба Ганка Хаджипетрова“, екипът на Областна администрация Бургас, деца от училищата в Бургас, народни представители, клубове от ПП ГЕРБ.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...
Тази информация е важна за всички 2200 абитуриенти, които ще изпр...
Драстично увеличение на заразните с коклюш в Бургаско!
Важно за зелената зона в Бургас!
Експерт: Ако не се вземат мерки, след 100 г. България изчезва
44 000 в Бургаско обявиха доходите си пред НАП


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).