Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Коледен бал на младежи събра над 4 400 лв. за благотворителност
Автор: Екип Burgas24.bg 16:07 / 06.12.2015Коментари (0)1060
©
Младежи организираха за пета поредна година Благотворителен коледен бал "Всички сме едно семейство". Събитието беше организирано от Национално Сдружение "МЛАДЕЖКИ ГЛАС" под патронажа на областният управител на Област Бургас. Благотворителната кауза събра над 4 400 лв, която беше предоставена на Българския Червен Кръст - Бургас за деца и младежи пострадали от пътно-транспортни произшествия. Набраните средства ще се използват за необходимото лечение на деца и младежи с влошено физическо състояние.

"Най-голямото благородство на една личност може да бъде неговата доброта. Радва ме фактът, че днес обединихме всички обществени личности и младите хора, подпомагайки каузата за нуждаещите се деца. Да даваш за благотворителност и да помагаш на хората е призвание и чест, щастлив съм от това, че има толкова много хора с големи сърца сред Нас! Вече години наред "Младежки Глас" ежедневно организира мероприятия в цялата страна, развиващи и подпомагащи хиляди млади хора в България, а днес за пореден път обединихме младите и обществото да помогнем на децата в нужда. Благодаря на всички за подкрепата на тази кауза, ние ще продължим да обединяваме, защото именно обединението води до доброто за бъдещето на децата!" каза Тодор Йосифов, национален председател на Национално Сдружение "Младежки Глас".

С откриване на бляскавата вечер младежите връчиха плакет "Почетен член за принос в развитието на младото поколение в България" на областния управител - Вълчо Чолаков.

На събитието присъстваха над 150 представители на бизнеса, различните сфери на политическия и обществен живот, млади хора и партньори на организацията.

Празничната програма обхвана фолклорни ритми и модерни танци. Събитието започна с прекрасно изпълнение на емблематичите странджански песни "Тодоро, Тодоро" от Катрина Станимирова и Милена Янгьозова - фолклорна формация "Тракийче" Бургас, с ръководител г-жа Пенка Петрова. Гостите се насладиха на нежните песни на младия талант от X factor Доника Стратева. Момичетата от балет "The Scary Shadowzzz", с хореограф и преподавател Ани Апостолова създадоха празнично настроение с много красота и финес.

Кулминацията на вечерта беше модно дефиле на рокли. Младите дизайнери предоставиха към благотворителната кауза специални тоалети, които се продадоха на търг по време на събитието. Пет ефирни рокли намериха своите притежатели на бляскавата вечер. Средствата от търга се прибавиха към каузата на младите. Световно известния модел Сидрита Садикай от Албания пристигна специално за ревюто, за да представи финалната рокля на вечерта.

Събитието приключи с официално връчване на събрата сума от 4 400 лв. на директора на БЧК-Бургас г-жа Виолета Радева.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: