Концесионерът ще почисти металните конструкции по Северния плаж

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:47 / 09.07.2008
607
Фирмата-концесионер на няколко бургаски плажа - "Онтайм" ще почисти металните конструкции по Северния плаж. Това заявиха специално за читателите на Burgas24.bg от фирмата, като ги потърсихме по темата, след редица запитвания от посетители на сайта. "Понтоните, които са по плажа бяха предвидени да бъдат използвани като вишки за водните спасители, но неразбирателство с общината провали идеята и сега ще трябва да ги премахнем от плажа", заявиха още от фирмата-концесионер.

Други метални съоръжения по плажа са шапките за чадъри, но те няма да бъдат премахвани, а ще бъдат използвани по предназначение. Ще се почистят разхвърляни железа около дискотеката и районът ще придобие чист и спретнат вид. Това е от полза на "Онтайм", тъй като концесионер на плажа, тяхна грижа е да предлагат възможно най-добър продукт за гражданите и посетителите на Бургас.

Запитвания имаше и относно Евиния плаж, но фирма "Онтайм" не е концесионер на този плаж и няма никакви задължения да предприема някакви ремонтни дейности, свързани с него. Единственото, което фирмата е направила е да възстанови оградите около плажа. Границата на концесията на "Онтайм" не достига бившия Евин плаж, тоест той е безстопанствен.

Всеки, който забележи някаква нередност или причина за безпокойство, може да се обърне към Burgas24.bg, изпращайки ни имейл или, свързвайки се с нас чрез формата за пращане на новини, а ние ще разнищим проблема възможно най-бързо.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Евтим Милошев се срещна с председателя на Българската хотелска ас...
Мария Бакалова – ослепителна в Кан, бори се за награда
Акция на полицията в Бургас! Има задържани!
Рекорден брой посетители в Регионален исторически музей – Бургас ...
Млад шофьор катастрофира на пътя "Банево" – "Ветрен"
Студенти се събраха в Бургас за най-мащабното математическо състе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).