Константин Бачийски: Продажбата на ДКЦ III в Меден рудник е незаконна, само Папата не ми звънна да оттегля възраженията си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
15:36 / 22.02.2018
8323

Продажбата на ДКЦ III в "Меден рудник" е незаконна и белязана от много скандали и въпростителни. За това сигнализира днес общинският съветник Константин Бачийски на извънредна пресконференция под надслов "Стига безобразия"! 

На срещата с медиите присъстваха още зам.-председателят на местния парламент Георги Дражев и общинският съветник Ангел Божидаров, предаде репортер на Burgas24.bg.

Припомняме, че на последното заседание на ОбС-Бургас Константин Бачийски направи и невъзможното да предотврати сделката, като дори бе обвинен от мнозинството, че спъва изграждането на медицински факултет в Бургас. Въпреки това, към днешна дата продажбата е факт, а прокуратурата е сезирана за нарушаване на закона. 

"Продажбата на поликлиниката в "Меден рудник" беше завоалирана като добро и благородно начинание. Идеята беше с парите от продажбата да се финансира нов медицицински факултет към ВХТИ, само, че с нея се замаскира една порочна продажба", започна Бачийски. Той изтъкна, че поликлиниката не само е продадена на по-ниска цена, но и цялото решение на ОбС-Бургас е подменено.

Burgas24.bg публикува пълен запис на пресконференцията с всички шокиращи обвинения и подробности по сделката.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).