Крадци атакуват мазета в Бургас!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:01 / 20.04.2022
3782
В резултат на полицейските действия на служители от Първо районно управление – Бургас са задържани двама криминално проявени и осъждани мъже – 40-годишен от Варна и 34-годишен от Бургас.

На 5 април проникнали в избено помещение, разположено на ул. "Сливница" в Бургас, откъдето откраднали детски велосипед, множество инструменти и метални профили, собственост на 45 годишен бургазлия.

На 07 април чрез взломяване на катинар на входната врата проникнали в избено помещение, разположено на ул. "Сливница" в Бургас, откъдето откраднали гръбна пръскачка, множество инструменти, фар и странично огледало за лек автомобил "Хюндай Санта Фе", собственост на 54-годишен бургазлия

Констатирано е, че варненецът е извършители и на още 2 кражби на. Той е задигнал метални и медни предмети от избени помещения, разположени на ул. "Цариградска" №62 и две медни тръби от газопреносната мрежа, стопанисвана от фирма "Овъргаз".

Двамата криминално проявени мъже са направили пълни самопризнания. Цялостната дейност по документиране на престъпните им дейния продължава от служители на Първо районно управление – Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).