Красавици от Бургас даряват пейки за майки кърмачки

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:32 / 21.03.2023
1143
Кампанията на конкурса за красота Мисис Бургас 2023 г е продължение на кампанията на носителката на титлата Мисис България 2022 г Гергана Станчева. Красавицата поема първа инициативата, проектирайки, изработвайки и монтирайки първите такива пейки в родния й Ямбол.

Каузата за нея е лична, тъй като тя самата е изпитала необходимост от такъв тип съоръжение ставайки майка преди малко повече от година. Така, първата специално проектирана пейка за майки кърмачки с повивалник и подлакътници биват монтирани в Ямбол. Вторият град, в който красавицата инициира поставянето на такава пейка е Пловдив.

Бургас ще бъде поредният град, който ще се сдобие с такъв тип съоръжение, благодарение на участничките в конкурса Мисис Бургас, които застават зад каузата. На този етап от екипа на Мисис Бургас все още не са избрали окончателния дизайн на съоръжението. От фирмата производител са предложили няколко варианта, които освен повивалник за бебета и подлакътници за майките-кърмачки са с ергономична облегалка и допълнителни екстри. Очаква се модерното и практично съоръжение за морския град да бъдат готови преди началото на летния сезон, за да могат бургаските майки на бебета да се възползват от съоръжението. От община Бургас обещаха да окажат пълно съдействие за монтирането на съоръжението, като се ангажираха, да изберат най- подходящото място за поставянето на специалните съоръжения.

Конкурсът Мисис Бургас 2023 г ще се проведе този четвъртък, 23- ти март.. Десет красиви и смели жени от Бургас ще се борят за титлата. Победителката и нейните подгласнички ще представят Бургас на националния конкурс за красота Мисис България, и на други международни конкурси.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Много дъжд до часове
Какви са проблемите пред летния туристически сезон, обсъждаха три...
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).