Красивото сопрано Веселина Тодорова ще пее на конкурса "Мисис Бургас"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:07 / 11.09.2020
3046
Красивото сопрано Веселина Тодорова, лауреат от родни и международни конкурси, ще извие ангелски глас по време на петата годишнина от конкурса за омъжени дами "Мисис Бургас"2020. Оперната певица е завършила Музикална академия "Гнесини" в Москва, тя радва публиката с изпълненията си в цяла Европа.

За доброто настроение на гостите на събитието ще се погрижи и очарователното дуо от КСТ "Бургас 1975" Теодора Мудева и Коста Грунов. Теодора, която се окичи с титлата Мис България 2018 и завоюва 1-во място в световния конкурс Мис Планет, развива успешна кариера и като модел на редица модни линии у нас.

В ролята на водещи в конкурса ще влязат прелестната Анна Добрева от нежната част на екипа на сайта "Флагман" и Мариян Иванов от БНР, Радио "Бургас".

Бляскавата вечер ще се открие с ревю на най-новите рокли на Сватбен център "Брилянтин", представени от дами, завоювали титлата "Мисис Бургас" през четирите години от провеждането на конкурса. Те ще засияят в приказната колекция на "Sherri Hill".

Конкурсът ще протече в три тура, като в два от тях участничките ще представят бизнес облекла и серия с ежедневни тоалети на модна марка "ДИКА".

В царствения трети тур кандидатките за короната ще заблестят в уникалните бални рокли на бургаския дизайнер Мария Диомова. В най-новата си колекция и този път Диомова не изневерява на стила си и залага на ръчно изработени дантели, инкрустирани с камъни и мъниста.

За визията на дамите в конкурса ще се погрижат фризьорът Димитър Мавродиев и талантливият гримьор Рени Радева, към това дуо влиза и екипа от фризьорски салон "Каталог" – Таня Пумпалова и Али Осман.

Тазгодишното издание на събитието ще се проведе навръх празника "Вяра, Надежда, Любов" на 17-и септември в новооткрития Международен Конгресен Център – Бургас. Социалната кауза, на която организаторите са се спрели тази година цели да подпомогне Фондация"Искам бебе" и двойки с репродуктивни проблеми.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).