"Красотата" на бургаските дупки! Ще се вземат ли мерки?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:24 / 19.01.2017
3008
Преди два дни членове на ОЗБГ пътуваха в колата на едно от момчетата. Отиваха до офиса, но по пътя за малко да изчезнат в една от множеството дупки в асфалта. Това провокира членове на ОЗБГ да се разходят из бургаските улици, за да видят в какво състояние се намират. За това алармират от патриотичната оргнизация до Burgas24.bg.

Имаше улици в отлично състояние, но имаше и някои в ужасяващ вид. Беше заснето кратко клипче, показващо състоянието на част от улиците в окаян вид. Идеята е да се покаже на Община Бургас къде има проблемни зони: дупки, вода, неравности и други, и да вземат мерки за отстраняването им. Също така гражданите да са запознати с тези места и да ги избягват или поне да са предпазливи, когато преминават през тях.

"Надяваме се чрез това мотивиращо видео да се обърне внимание и не само на тези язви. В град Бургас има много участъци с проблеми. Отговорността е както на Общината, така и на гражданите. Заедно за Бургас!", с това завършват от ОЗБГ.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Спипаха бургазлия да шофира много пиян, не му е за първи път
Жена с лоша контузия след возене с "Бургасбус"
Важно! Започва приемът в първи клас в бургаските училища
9 са задържаните при акцията на полицията в Бургас
Безплатни консултации за пациенти с проблемни рамене и лакти в УМ...
Акция срещу купения вот тече в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).