Криминално проявени изроди простреляха пухкавото кученце на бургазлийка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:01 / 13.08.2018
23526
Криминално проявени изроди простреляха с въздушна пушка кученцето на 40-годишна бургазлийка.

На 11.08. т.г. около 19.10 ч. в Четвърто Районно управление – Бургас е получено съобщение за инцидент в района на вилната зона на парк "Росенец". Установено е, че кучето е 2-годишно, порода "немски шпиц" и е собственост на 40 годишна бургазлийка. По нейни данни, извършителят на стрелбата, който бил в компанията на млада жена, се оттеглил с лек автомобил "Опел Тигра" с бургаска регистрация.

Своевременно отзовалите се на сигнала полицейски служители спрели в близост до хижа "Странджа" в парк "Росенец", въпросния лек автомобил, като констатирали, че същият е шофиран от 32-годишната криминално проявена бургазлийка Н.В., придружавана от криминално проявеният Д.М., 33-годишен от Бургас.

В автомобила е открита въздушна пушка заедно със седем сачми, за която не са представени документи. Водачката Н.В. е тествана за употреба на алкохол и наркотични вещества, като дрегерът отчел - 0,6 промила алкохол в издишания въздух, а нарко-дрегерът - положителна проба за употреба на канабис и опиати.

Н.В. е задържана за срок от 24 часа, като по случая е образувано бързо полицейско производство. След разговори с очевидци на стрелбата по кучето е констатирано, че извършител е Д.М., който също е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Предстои простреляното куче да бъде заведено при ветеринар за изваждане на заседналата в гръдната област сачма от въздушната пушка.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).