Кучето Брауни, спасено от бавна и мъчителна смърт, прескочи трапа! Сега се нуждае от вашата помощ

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:26 / 13.02.2018
2081
Кучето Брауни, което бе вързано в района на Хидробетон на ул. "Крайезерна" и оставено да умрат от глад и студ, прескочи трапа. Грижата за майката и нейните кученца вече е поета от приюта Animal SOS-Burgas.

"Майчицата почти се беше предала, много слабичка, много болна и без сили! Прегледът и изследванията поставиха страшната диагноза дирофилария, към нея ерлихиоза и силна анемия, както и тежко възпаление на матката. При прегледа се установи, че е имала нараняване в областта на корема, предполагаемо е била оперирана, тъй като имаше нерезорбируем конец, който беше отстранен. Брауни беше оперирана по спешност", съобщават от Animal SOS-Burgas.

"Прегледът на бебетата показа , че са на около 12-14 дни, в сравнително добро състояние, освен че бяха пълни с бълхи. Две от кученцата бяха с отрязани опашчици, струпеите след рязането още не бяха паднали. Питам се какъв изрод трябва да е "човекът", отрязал опашчиците на новородените? След обезпаразитяването бебетата изкараха купища глисти. Мама Брауни беше толкова зле, че се наложи да я отделим от бебетата, за да не умре от изтощение. Тя се бори за живота си вече 2 месеца! Лечението на дирофиларията още не е завършено. Колкото до бебетата, те успяха да оцелеят без майка, благодарение на нашите денонощни грижи! Започната е ваксинационната схема. Скъпи приятели, прекрасното малко семейство разчита на подкрепата ви, за да може да се плати сметката за изследванията, лечението и операцията на мама Брауни, ваксините и обезпаразитяванията на бебчетата. Молим за помощта ви! Приютът няма средствата , за да плати тази огромна сметка към клиниката - 950 лева", призовават от организацията.

SOCIETE GENERALE EXPRESSBANK Bulgarien BIC: TTBB BG 22 IBAN: BG33TTBB94001526030079 Foundation Animal-SOS - 2012 PAYPAL: animal.burgas@gmail.com

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).