Кърваво меле в Бургас заради момиче

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:06 / 07.11.2014
1949
Подлезът пред университет Проф. Д-р Асен Златаров" в Бургас е опръскан с кръв след скандал за момиче, избухнал в дискотека "Nero", намираща се до общежитията и е изключително популярна сред студентите, пише "Флагман".
Една от версиите е, че 19-годишният първокурсник Александър закачал девойка по време на купона, която обаче е била в компания. В ранните сутрешни часове, когато страстите вече били без контрол, Александър тръгнал през подлеза в посока ж.к. "Славейков". Долу е бил причакан от група младежи, които с бой са му отмъстили за своеволията с момичето. На място е дошла полиция, а пред служителите Александър обяснил, че сам паднал и си разбил носа.

"Никой обаче не му вярва на тази версия, защото кръвта е в средата на подлеза, на равното, а не по стълбите, където твърди, че е паднал", коментираха колеги на младежа. Кръв и боклуци заварили и собствениците на намиращия се наблизо павилион за дюнери, където се е спрял, за да бърше раните си студента.

Собственици на заведения и магазинчета за алкохол и цигари, които се намират в района казаха, че побоищата са ежедневие. Всяка вечер тук са викове, крясъци, те са млади хора, на които кръвта им кипва, коментираха търговци.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
2 инцидента с кондукторки в автобуси на "Бургасбус" само за седми...
Разбиха ферма за канабис в село край Бургас
По родното Черноморие може да намерите цаца от 4 до 15 лева
В Бургас представиха единствения в света апарат за телемедицина с...
Турист за родното Черноморие: По отзивите в интернет видях, че ту...
Нови проблеми пред летния сезон


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).