Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Кървавото меле между ученици в Бургас било планирано
Автор: Екип Burgas24.bg 13:51 / 21.09.2016Коментари (1)1069
© Флагман
Кървавото меле между ученици в бургаската ПГТ "Прф. д-р Асен Златаров" (б. а. бивш ТОХ) е предизвикано от самия пострадал Мохамед Ахмед. Това разказаха пред "Флагман" свидетели на екшъна между него и Кристиян Георгиев. Двете непълнолетни момчета си устроили среща "ек на ек" (б. а. един срещу един) след многократни заплахи от страна на Мохамед по адрес на Кристиян. Подобни двубои се превърнали в мода сред младите в града, които често си уреждали подобни кървави спаринги.

Във фаталната вечер на 14-и септември Мохамед потърсил Кристиян в зала за видеоигри в ж.к. "Братя Миладинови". Преди това момчето чуло от приятели, че неговият връстник го издирва и иска да се бият. "Само ти ли ще ми се правиш на отворен? Излизай да правим ек на ек. Който победи - победи, пак си оставаме приятели", крещял Мохамед.

Въпреки че първоначално нямал желание да се бие, Кристиян все пак излязъл от игралната зала и се изправил срещу Мохамед. Случката била наблюдавана от поне петима души, приятели и на двамата.

Според Кристиян той пръв е ударен от Мохамед, който сцепил устната му. Младежът, който твърди, че не е имал бокс, отвърнал с кроше и счупил носа на противника си. Поискал от Мохамед да спре, но той отказал. Последвал втори удар в лицето, с който вече счупил челюстта на своя приятел. Мелето продължило не повече от 2 минути, след което всички закарали тежко пострадалия Мохамед в болницата.

"Лъжа е, че синът ми е имал бокс. Той е спортист и не използва подобни неща. Знае много добре как да се защитава. Възможно е да му счупи челюстта с юмрук, ако го удари по определен начин. Кристиян е бил предизвикан от Мохамед. Той го е принудил да се защити. Всичко е записано на видеокамерите в района", каза за Флагман бащата на Кристиян - бизнесменът Стефан Георгиев.

Двете момчета и всички свидетели на случката вече са били разпитани в полицията. Самият Кристиян също има поражения след боя, за които си е извадил медицинско.

Двамата с Мохамед се познавали от доста време и дори били приятели. Те учели борба в Спортното и тази година трябвало да бъдат в един клас. Мохамед обаче заминал при баща си в Сирия за една година и се върнал през юни.

Според негови познати ученикът коренно се променил след престоя си в размирната държава. Постоянно ходел с нож и създавал проблеми. Преди няколко години неговият баща става комендант на военно подразделение в Сирия, което се бие срещу Башар Асад. В профила на Мохамед има снимки, на които той позира във военна униформа с автомат на фона на танкове.

От няколко дни тийнейджърът си е у дома в ж.к. "Меден рудник", след като е изписан от варненска клиника.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 21.09.2016 г.
0
 
 
"Преди няколко години неговият баща става комендант на военно подразделение в Сирия, което се бие срещу Башар Асад..." Простете моето невежество, но това ми прилича на боец от ИД. Ако е така - нека казваме нещата с истинските имена.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Бюджет 2024
Хороскоп за деня
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: