Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Летен проект събира елита на българския поп в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 10:22 / 08.07.2014Коментари (0)718
©
Summer Jam е слънчев летен формат, който събира трима звездни приятели в един искрящ концертен спектакъл. В най-горещия финал на сезона Орлин Павлов, Белослава и Любо Киров обещават да споделят своите съвместни преживявания от лятото с публиката във Варна и Бургас. Усещане за взаимност, чистота и обич пълни техните крайморски приключения, за които сега ще дадат сцена Летните театри на двата големи морски града. Концертите ще бъдат - на 25 август във Варна и на 6 септември в Бургас.

Обединяващата фигура на този приятелски проект е композиторът и аранжор Живко Петров, който създава специално за Summer Jam нови аранжименти на любимите на публиката хитове. "Песните ни ще прозвучат по-минималистично, по-фино, по-шик, по-лятно, ще бъдат по-леки" - споделя Белослава, а Живко Петров допълва, че е търсил една по-акустична и по-човешка посока на звучене, защото вярва, че всичко в музиката трябва да се случва по естествен път.

Приятелският кръг всъщност ще бъде доста по-широк - на сцената ще излязат и JP3 трио - Живко Петров, пиано, Веселин Веселинов - Еко, бас, Димитър Семов, ударни, заедно с гостите - китариста Ангел Дюлгеров и тромпетиста Росен Захариев - Роко. Изискан акустичен привкус ще добавят класическите музиканти от Арена квартет, а горещия ритъм ще задава другият много специален гост - перкусионистът Калин Вельов.

Ще чуем големите хитове, емблематични за българския поп - "Мога", "Има ли цветя" и "Имам само теб" на Любо, "Две луни" и "Слушай ме" на Белослава, "Джеймс Бонд", "Секунда" и "Живи легенди" на Орлин Павлов. А за да се получи истински джем, маестро Живко Петров е подготвил за тях и аранжименти за дуети.

Белослава ще изпълни и три нови хита - "Няма", "Времето за мен си ти" - заглавната песен на четвъртия й албум, и най-тематичната песен в шоуто "Лятото зад ъгъла", която ще има премиера в новия си аранжимент. "Всъщност никога до този момент ние не сме я правили така - откровена е певицата - Песента вече е в интернет пространството, но на живо ще я изпълним за пръв път тук."

На въпроса "Защо Summer Jam?" Живко Петров отговаря с усмивка: "Защото за всички нас лятото е много активно време. Всъщност Летните театри на Варна и Бургас ще са най-големите сцени, на които ще бъдем това лято, иначе пеем по клубове, по фестивали, на "Аполония". Това ще е голямата сцена, която ще ни обедини всички след летните турове като логичен завършек на лятото, в който да споделим любовта си към музиката."

"Ние с Живко, Орлин и Любо сме приятели, ама наистина приятели - допълва емоционалната картина на проекта Белослава, - хора, които не само пеем на сцена, а след това сядаме и си говорим съкровени неща, хора на които можеш да разчиташ, и за които знаеш, че там, в тяхното пространство винаги има място и за теб. Митът че музикантите не се обичат, че между тях има само конкуренция, не важи за нас и затова ние избираме музиката и любовта, даже обичта, мисля, че е по-точната дума, която описва нашите отношения."

Билетите за концертите вече са в продажба, цените са от 20 до 40 лв., а като специален стартов бонус организаторите от агенция Елит Мюзик предлагат на феновете 5 лв. отстъпка от цената на всеки билет само до 18 юли.

Билети могат да се купят на касите на ДКС Варна, тел. 052 647 781, Летен театър Варна, тел. 052 612 803, Държавна опера Бургас, тел. 056 841 740, и в мрежата на Ивентим, както и в интернет от www.eventim.bg

За информация и доставка на групови билети: Агенция Елит Мюзик, тел. 052 390 801









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: