Летище Бургас ще свързва града с повече от 150 дестинации през лятото

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:03 / 20.04.2015
1241
"Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД участва в 14-ото издание на туристическата борса "Вашата ваканция" - Бургас, заедно с над 50 други изложители: общини от страната, неправителствени организации, туристически сдружения, информационни центрове, хотелиери и туроператори. Събитието се организира от регионална туристическата асоциация - Бургас, в дните 20 и 21 април, в Културен център "Морско казино".

В допълнение към новия модерен пътнически терминал, който посреща гостите на летище Бургас, "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД представи и нововъведената програма за гостоприемно обслужване WE CARE. С въвеждането на програмата, гостите на летище Бургас получават едно още по-комфортно, вълнуващо и с грижа към детайла летищно преживяване. Акцентирано беше и върху напълно обновената ВИП залa на летището с ексклузивен дизайн, която дава възможност пътуването да стане още по-специално.

Като важен транспортен център на българското Черноморие, летище Бургас свързва региона с останалата част на света. Лятното разписание на полетите предлага разнообразни и гъвкави възможности за пътуване, както и вълнуващи нови дестинации. През летния сезон на 2015 година летище Бургас ще свързва морския град с повече от 150 дестинации в 42 държави в Европа, Азия и Африка. Най-слънчевoто летище на Балканите ще обслужва близо 80 български и чуждестранни авиокомпании.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Акция на полицията в Бургас! Има задържани!
Рекорден брой посетители в Регионален исторически музей – Бургас ...
Млад шофьор катастрофира на пътя "Банево" – "Ветрен"
Студенти се събраха в Бургас за най-мащабното математическо състе...
Бургазлия преби жена с дървен прът, в дома му откриха наркотици
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).