Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Любим на бургазлии фестивал се завръща с големи изненади
Автор: Екип Burgas24.bg 07:00 / 05.08.2020Коментари (0)921
©
На 5 и 6 август 2020 Street Food & Music Festival се настанява на Пристанище Бургас със повече от страхотна програма - музика на живо, кулинарни демонстрации, комедийни спектакли, игри, работилници, вкусна храна и подбрани напитки! Входът, както винаги е свободен!

На кулинарната морска арена ще се развихрят най-добрите Street Food готвачи в България, които ще ви поднесат с много артистичност най-новите тенденции в съвременната култура на хранене. Освен това, популярни артисти, музиканти и готвачи ще приготвят на живо някои от любимите си ястия и ще ни разкажат своите кулинарни тайни.

Очаквайте вкусните демонстрации на живо на Севда Димитрова, която бе един от най-интересните участници в MasterChef и Габриела Наскова, която пък ще сподели с вас някои от вкусните експерименти на Gabbie's Kitchen!

Докато похапваме вкусно, ще се посмеем и с най-новия комедиен феномен в България - Врачка Илия, който ще ви разсмее със своите съвети за здравословно хранене в един съвсем нов за българската сцена формат - Sit Down Comedy! През втория фестивален ден комедията е в ръцете на Юлия Коларова и нейните предизвикателни кукли!

А за музикалната програма на фестивала ще се погрижат рок кралицата Милена, купонджиите от Джанго Зе, рапърът, който не познава цензурата - Ицо Хазарта, участниците в "Гласът на България" - Кристина Дончева и Илин Папазян, както и младата певица MINNA.

Фестивалната програма ще приключва с диджей партитата на DJ Ramsey Herkules и DJ Chichanes, както и с лятно кино под звездите с филмите "Сент Амур" и "Кухня: Последната битка".

"Street Food & Music Festival откри изключително много фенове в Бургас, затова и тази година ще съберем най-добрите кухни на колела на Пристанище Бургас! Тенденциите в STREET FOOD културата са неразривно свързани с пулса на градската култура, затова сме забъркали вкусна комбинация от двете в новата ни фестивална програма!" - споделя Николай Тодоров, автор на Street food & Music Festival идеологията.

А най-хубавата новина е, че фестивалната зона ще стане част и от SPICE Music Festival, който поема щафетата на 7, 8 и 9 август 2020 отново на Пристанище Бургас. На тези дати достъпът до Street Food зоната ще е възможен само за притежатели на билет за SPICE Music Festival!








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: