Маанета и скандали от цигански бивак в "Славейков" влудяват бургазлии

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:43 / 19.12.2016
5916
Бургазлии от ж.к. "Славейков" се видяха в чудо с маанетата и скандалите, които се носят от намиращия се наблизо незаконен цигански бивак. За това сигнализира бесен читател на Burgas24.bg, който ни изпрати цяла галерия от снимки на импровизираното гето. По думите му, агонията продължава поне от няколко месеца, а може би и повече.

"Къде са законите, на какво прилича това чудо? Снимките, които ви изпращам са направени зад "Кауфланд", точно до жп релсите. Цигани превръщат един от най-хубавите комплекси на Бургас в гето. Опънали са палатки, проснали са си мръсните гащи, навсякъде смърди на мърша. Това все някак се търпи. Но маанетата и скандалите, които се носят от там всяка вечер, са непоносими. Само за последната седмица станаха два страшни скандала, които по чудо не завършиха с убийство", притеснява се нашият читател.

Припомняме, че проблемите с незаконния цигански бивак съвсем не са от вчера. Миналата седмица съобщихме, че в района е извършено контролирано горене на тоновете отпадъци, оставени от мургавите индивиди.

Приблизително 20 цигански бивака биват събаряни годишно в Бургас. Терените около старата зеленчукова борса са едно от любимите места за ромите-пришълци. Това е така, понеже са както скрити от хорските очи, така са и не особено далеч от града.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Започва делото срещу Омар – шофьорът на автобуса-убиец, отнел жив...
Очертава се страхотен бургаски Джулай!
Копието на Панагюрското златно съкровище идва в Бургас
Бургазлия остана без кола, причината – шофирал е дрогиран
Американец с близо 3 промила алкохол в кръвта катастрофира на АМ ...
Така ще изглежда бургаският Факултет по фармация


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).