Магазинер в Бургас изплаши въоръжен крадец с по-голям нож от неговия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:30 / 29.03.2017
6559
Собственик на магазин в бургаския квартал "Долно Езерово", който успя да изгони въоръжен крадец, успял да го изплаши, като е изкарал по-голям нож от неговия. Това разказва самият той пред камерата на bTV. 

"Той нахлу в магазина около 23 часа на 25 март. Това стана половин час преди края на работното време. Беше маскиран с изваден нож и направо щурмува касата. Влезе при нас и извика "Дайте оборота". В следващият момент жена ми го блъсна. Аз извадих нож, който се оказа, че е малко по-голям от неговия. Насочих го към нападателя и след като му се видя трудно осъществяването на неговия пъклен план, избяга", каза Марин Стоянов. 

В магазина му са монтирани осем камери, но крадецът все още не е разпознат. "Това е третото нападение срещу мен. Един път влязоха през нощта. Разбиха решетката и отмъкнаха много цигари. Десет месеца след това ме чакаха пред дома ми посред нощ с пистолети. Откраднаха ми доста пари. Приключи следствието, но без резултат", споделя Стоянов. 

На въпроса дали се чувства защитен, той отговори с "Не". Трябва да се измислят други мерки - да се сложат камери по улиците, да се следи за реда, каза още бургазлията, който успя да изгони крадец от магазина си.



Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).