Малкият син на бизнесмена Стефан Чесъна пребил 17-годишното момче до ТОХ-а

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:37 / 20.09.2016
4323
15-годишният Кристиян Георгиев е биячът, който счупи носа на ученик до ТОХ-а преди около седмица, съобщи "Флагман". Нападението било записано от камерите за видеонаблюдение в района.

Кристиян, който е син на известния бургаски бизнесмен Стефан Георгиев, по прякор Чесъна, ударил 17-годишния Мохамед с метален бокс. След жестокото кроше момчето се свлякло на земята в локва кръв. В момента то е в много тежко състояние във варненска клиника, където предстои да му бъдат направени серия от операции. Младежът е със счупена челюст, разбити зъби и поражения по носа.

Свидетели на побоя са станали поне още петима души, които са били заедно с двете момчета. Те успели да озаптят Кристиян, преди да продължи да налага жертвата си и дори закарали Мохамед в болницата.

Причините за нападението все още се изясняват. Двете момчета се познавали от преди това. Възможно е да са се скарали заради момиче. До момента липсва официална информация по случая, тъй като семейството на Мохамед се страхувало от нова саморазправа. Момчето живеело единствено с майка си, защото баща му бил военен в Сирия.
Самият Кристиян произхожда от спортно семейство. Баща му - Стефан е бивш борец, многократен републикански шампион. Очаквано Кристиян и по-големият му брат - Иван тръгват по неговите стъпки.

В миналото Стефан Георгиев е свързван с групировката СИК. Той е бивш съдружник на Пламен Дишков. За известен период е представител на застрахователна компания "Бул инс" в региона. В момента Георгиев е президент на клуба по свободна борба Черноморец - Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Млад шофьор катастрофира на пътя "Банево" – "Ветрен"
Студенти се събраха в Бургас за най-мащабното математическо състе...
Бургазлия преби жена с дървен прът, в дома му откриха наркотици
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май...
Почина д-р Красен Генев
Важно за шофьорите по магистрала "Тракия", които ще пътуват посок...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).