Мария Диомова представя своя рокля на международен конкурс за омъжени жени

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:33 / 27.06.2016
1112
Една от най-талантливите бургазки дизайнерки Мария Диомова ще представя свой тоалет на международен конкурс за омъжени жени. Специална покана за това тя получи именно от една от участничките Валя Жекова.

Валя се окичи с короната и приза Мисис Бургас Юнивърсъл 2016 през пролетта и това и даде шанса да представлява страната ни световния конкурс в края на юли месец на остров Тенерифе.

Съвсем на скоро Жекова засне специална фотосесия за конкурса, в която отново се бе доверила на тоалетите на модна къща "Диома",към които твърди че е пристастена.

"Още докато течеше подготовката на Мисис Бургас с Валя се сближихме, може би това я кара да ми се довери именно аз да я облека за това толкова важно събитие. Тя е много интересна и различна жена и определено ме вдъхновява. В момента подготвям специална рокля, която да допълни класата, женственоста, и грацията която има във Валя. От практиката си знам, че когато една жена се харесва в тоалета който облича, се чувства така все едно светът е в краката и - искам така да се чувства и тя. В крайна сметка колко е един свят пред Валя!" - споделя Мария Диомова.

Хубавата бургазлийка вече е в трескава подготовка за своето представяне, подготвила е и специални сувенирни подаръци от България за другите участнички. Сигурна е, че ще изживее незабравими емоции, ще завърже нови приятелства, и ще представи страната ни на ниво.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Много работа за лекарите от УМБАЛ Бургас по празниците
Млад шофьор направи голяма беля в "Меден рудник"
Не пропускайте Летния Никулден в Бургас
Тикнаха криминален тип от "Изгрев" в затвора
Този остров в нашето море очаква много посетители тази година
Бургас на крачка от успеха в престижен конкурс


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).