Мария Илиева подари песента си "Нека вали" на своя 13-годишна почитателка от Бургас

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
16:40 / 15.07.2019
2375
Силен и емоционален беше концертът на Мария Илиева в Бургас. Лошото време не се отрази ни най-малко на настроението на феновете, които изпълниха пространството на Летния театър, верни и очакващи своята любимка. Без да губи нито минута време публиката запя заедно с Мария Илиева още от първите акорди на "ILike“, потопи се в "Минало“, за да полети в "Лунен сън“.

Хиляди слънца изгряха в небето на Летния театър в Бургас, когато Мария Илиева  – запя "Нека вали“. Първо я подари на 13-годишната Анастасия Караганчева - късметлийката в Бургас от предизвикателството на звездата в  социалните мрежи. На финала цялата публика беше на крака и пееше заедно с Мария. За изпълнението на "Сама“ тя покани на сцената до нея бургазлията и победител в "Като две капки вода“ Стефан Илчев. Сред гостите в публиката беше и авторът на песента Живко Петров, който заедно с Любо Киров и Графа е сред близките приятели на обичаната изпълнителка през годините на блестящата й кариера.Нестихващите аплодисменти на феновете, които пееха през цялото време в дует със своята любимка допълваха грандиозното шоу с впечатляващи мултимедия и осветление.

На 16 юли турнето "Всичко – най-доброто от Мария Илиева“,представящо едноименния албум на певицата с най-големите хитове от началото на кариерата ѝ до днес, продължава във Варна. На 22 октомври концертната обиколка ще има своята кулминация в зала 1 на НДК с още по-големи изненади и заряд. Билети можете да намерите в мрежата на "Ивентим“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре
Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв...
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка в Хаск...
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).