Мащабна спецакция в Бургас! Закопчаха шефа на VTA Николай Мечков

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:26 / 14.10.2019
5294
Специализирана полицейска акция тече в момента в Бургас. Полицаите са завардили входовете и изходите на града. В акцията участват служители на Криминалната полиция при ОДМВР, ГДБОП и Специализираната прокуратура, съобщиха за Burgas24.bg от полицията.  

В района на ОДМВР е извършен арест на шефа на охранителната фирма VTA Николай Мечков.  Според свидетели тази сутрин той е бил извикан заедно с адвоката си за справка на бул. "Христо Ботев" 46. Офисът на охранителната фирма се намира на около 200 метра нагоре по булеварда, съобщи "Флагман". На излизане от дирекцията Мечков и адвокатът му внезапно са били връхлетени от спецполицаи с качулки.  

Той е първият от прибраните.  От близо 2 месеца Мечков не бе забелязван да паркира черния си джип Мерцедес пред своя офис на бул. "Христо Ботев" 79. Той предпочиташе да избягва публични прояви. Фирмата му обаче охраняваше голям брой увеселителни обекти и заведения за обществено хранене по Южното Черноморие. Това е първата специализирана операция на ст. комисар Радослав Сотиров от деня, в който през миналата седмица оглави ОД на МВР-Бургас.

Служителите му очакваха светкавични рокади и уволнения на началници на РУП и сектори, но явно приоритет на новото ръководство ще е дейността на организираната престъпност.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
15.10.2019 Задържаните при спецакцията в Бургас пребивали собственици на магазини и
хотели
14.10.2019 Десетима закопчани при спецакцията в Бургаско! Разпитват пострадали от престъпната група!
14.10.2019 Стана ясна причината за блокадата на Бургас! Разбиха брутална група за изнудвания
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).