Медицински сестри от цяла България постъпват на работа в УМБАЛ Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
13:53 / 29.01.2018
3227
Медицински сестри от различни градове на страната са постъпили на работа в УМБАЛ Бургас през последната година. Болницата се стреми да привлича специалистите по здравни грижи със сигурност и добри условия, в момента има разкрити и още свободни работни места. Средно по 2 нови медицински сестри постъпват на работа тук всеки месец. Някои идват от населени места от Бургаска област - Средец, Айтос, Поморие. Други - от Ямбол, Елхово, Болярово. Наскоро в УМБАЛ Бургас започнаха работа и медицински сестри от Северозападна България, привлечени не само от условията в болницата, а и от желанието си да живеят в най-добрия град за живеене - Бургас.

Много от последните новоназначени медицински сестри са работили в частни лечебни заведения, както в Бургас, така и в други градове, но са предпочели да сменят местоработата си.
Болницата е база за практическо обучение за студенти, които в момента се обучават за медицински сестри, акушерки и рехабилитатори. Те имат възможност да започнат работа тук веднага, щом завършат.

Всички свободни работни позиции се обявяват периодично на сайта на УМБАЛ Бургас.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
Много дъжд до часове
Какви са проблемите пред летния туристически сезон, обсъждаха три...
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).