Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Мисис Бургас Вержиния Иванова помага за лечението на пациенти в барокамера
Автор: Екип Burgas24.bg 14:27 / 19.09.2018Коментари (0)5110
©
Мисис Бургас 2018 Вержиния Иванова стартира кампания за популяризиране лечението на хора с редки заболявания с барокамера.  42-годишната дама подема инициативата, тъй като смята, че все повече пациенти трябва да се запознаят с ползата от процедурите с хипербарната оксигенация (ХБО), представляващи терапия с кислород под повишено налягане.

"Лечението в барокамера има много силен положителен ефект при деца страдащи  от аутизъм, забавяне в развитието,  детска церебрална парализа и синдром на Даун. Барокамерата се използва при заболявания на хора с множествена склероза, с труднозарастващи рани, с гангрени, с диабетно стъпало, със ставни болки", пояснява Вержиния. 

Идеята идва след като частната болница в Бургас, в която Вержиния работи като финансов директор, се сдобива със специализираната апаратура и положителните резултати от процедурите се случват буквално пред очите й.

Барокамерата може да подобри живота, ежедневието и външния вид и на здрави хора. Тя подобрява имунния, хормоналния и метаболитния статус на човека. Използването на уреда подмладява кожата, действа антицелулитно, подобрява общото състояние при физическа и умствена умора. Именно за това най-красивата омъжена бургазлийка споделя открито, че този уред е и нейната тайна успешно да може да съчетае майчинските, домашните и професионалните си ангажименти, и винаги да изглежда добре.

Това не е първата кампания, в която носителката на титлата Мисис Бургас се включва. Наскоро тя участва в кръводарителска акция.

"Работя в сферата на здравеопазването от 13 години. Въпреки че не съм медицинско лице, аз неминуемо се срещам с болката и трудностите на пациентите и на техните близки. И не мога да свикна с това. Изживявам всички тежки случаи, които неизбежно стигат и до мен, затова съм решена да използвам всяка възможност да помагам на хора, изпаднали в тежка ситуация", допълва Вержиния.

Наред с кампанийната й ангажираност, пред красивата бургазлийката стои и друго предизвикателство. През  месец октомври тя ще представя Бургас в Националния финал на конкурса "Мисис България". Тазгодишното изданието на престижното събитие е юбилейно. Конкурсът отбелязва 20 години от създаването си и по този повод организаторите обещават много изненади.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: