Мистериозна зеленикава течност погубила скитниците в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:07 / 07.09.2016
1684
Подробности от полицията в Бургас за намерените трупове на клошари:

На 3 септември 42-годишният Д.Ч. от Бургас намерил до контейнер за смет в к-с "Зорница" пластмасово двулитрово шише, пълно със зеленикава на цвят течност, която споделил с други двама свои познати - 58-годишния Л.Б. от Бургас и 49-годишната Г.В. от Камено, всички водещи скитнически начин на живот и обитаващи залесителен пояс в района на базата на ВиК край к-с "Зорница". Свидетел на случилото се бил четвърти клошар, който не пил от бутилката.

На 04.09.т.г. около 11.00 ч. в Пето Районно управление - Бургас е получено съобщение за това, че в района до бл. 72 в ж.к. «Зорница» е открито тялото на 58-годишния Л.Б. При извършения оглед видими следи от насилие не са открити, като същото е откарано за аутопсия в Катедра «Съдебна медицина» при МБАЛ - Бургас.

На следващия ден около 10.00 ч. в залесената зона край базата на ВиК в ж.к. «Зорница» са открити и телата на Д.Ч. и Г.В., които също са откарани за аутопсия в Катедра «Съдебна медицина» при МБАЛ - Бургас. При извършения оглед на второто местопроизшествие освен личните вещи на жертвите, са открити множество разхвърлени празни шишета от етилов спирт.

Вероятно смъртта на тримата скитници е настъпила вследствие на погълнатата зеленикава течност, съдържаща се в двулитровата бутилка, открита от Д.Ч. до контейнер за смет в к-с "Зорница" на 03.09.т.г. За установяването на точната субстанция на течността е назначена химична експертиза.

Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас.


Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
07.09.2016 Мистерия! Три трупа на скитници откриха в Бургас за два дни
Още новини от Новини от Бургас:
Откриха труп на мъж в Несебър
Кметът на Бургас и представители на синдикатите в здравеопазванет...
Неспазване на дистанция доведе до катастрофа в "Долно Езерово"
Пилотен проект ще изгражда енергийна общност в Бургас
За тези хора "Бургасбус" пуска безплатна нощна линия
Бургазлии се озъбиха на Общината: Не ни зазиждайте!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).