Младежи от Бургас се консултираха със стоматолози

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:37 / 23.02.2015
790
Кампанията "С любов към здравето" се завърна през 2015 година с нов старт на профилактичните прегледи. Първата консултация за младежи от Бургас се осъществи със любезното съдействие на стоматолозите д-р Пламен Балев и д-р Александър Тодоров.

Организатор на мероприятието е Сдружение "Младежки Глас" България по проекта МИКЦ-Бургас "Гласът на младите" по Национална програма за младежта 2011-2015, Подпрограма1: "Развитие на мрежата от Младежки информационно консултантски центрове /МИКЦ/", финансиран от Министерство на младежта и спорта и Клуб "Медик" МГ.

Профилактичните прегледи имаха за цел да установят зъбния статус на 11 млади хора, като при нужда им бяха извършени процедури по почистване на зъбния камък и поставяне на фотополимерна пломба.

"С кампанията целим да се грижим за здравето на младите хора. С помощта на профилактичните прегледи изграждаме поведение сред младежите да обръщат внимание на здравето си. Всеки един преглед е безплатен за младите хора. Повече информация за бъдещите профилактични консултации може да намерите в социалните мрежи" каза Гергана Давидкова, председател на клуб "Медик" към Сдружение "Младежки Глас" България.

За месец март кампанията "С любов към здравето" ще проведе следващата консултация с ехограф. Прегледите на млечните жлези са профилактични и безплатни специално организирани от клуб "Медик", по проекта МИКЦ-Бургас "Гласът на младите".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Евтим Милошев се срещна с председателя на Българската хотелска ас...
Мария Бакалова – ослепителна в Кан, бори се за награда
Акция на полицията в Бургас! Има задържани!
Рекорден брой посетители в Регионален исторически музей – Бургас ...
Млад шофьор катастрофира на пътя "Банево" – "Ветрен"
Студенти се събраха в Бургас за най-мащабното математическо състе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).