Младежи се обединиха в инициативата "Бургас харесва младите“

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:42 / 30.03.2017
1500
Бивши и настоящи студенти от
Бургаски свободен университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Ученици от 15 бургаски училища и представители на студентските съвети на двата университета взеха участие в кръгла маса на тема "С какво можем да си бъдем полезни".

По време на форума, който се проведе в Бургаския свободен университет, младежите се обединиха около инициативата "Бургас харесва младите".

На срещата присъства и Мартина Куцарова - старши експерт "Култура" към Община Бургас, която запозна участниците с новата инициатива. Тя е по идея на кмета Димитър Николов и цели да насърчи сътрудничеството между младите хора в града и реалното участие на младежката бургаска общност във вземането на решения и реализация на общи проекти.

Всяка младежка формация представи дейността си и постави за разглеждане различни идеи за съвместна работа и провеждане на бъдещи съвместни инициативи.

Обединени в общата инициатива "Бургас харесва младите", младежите решиха тази среща да е само първата стъпка към това да бъдат по-активни в обществения и културен живот на града.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).