Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Младежите на ГЕРБ-Бургас се завърнаха от Третия Летен Университет
Автор: Екип Burgas24.bg 20:38 / 08.09.2010Коментари (0)1342
© Burgas24.bg
Представители на бургаската организация на МГЕРБ се завърнаха от тридневното обучение в град Варна, което събра над 40 представители на МГЕРБ от цялата страна. Областната структура бе представена с 2-ма свои членове на провелия се този уикенд в к.к. "Св. Св. Константин и Елена" Трети Летен Университет на Младежката Организация на ГЕРБ. Предвождани от своя областен председател Тодор Йосифов, младите кадри на партията Калин Кавръков и Петя Стойкова взеха активно участие в различните обучителни панели и дискусии.

По инициатива на НИС на МГЕРБ проведения Летен Университет продължава вече за трета поредна година. Двамата представители от местната структура бяха селектирани от националното ръководство на МГЕРБ измежду близо 120 активни младежи на партията в Бургас. Обучението премина под темата "Устойчивото развитие през погледа на младите". Там заедно със свои колеги от цялата страна, младите кадри на ГЕРБ обсъждаха три дни младежките политики, зелените идеи и предстоящата национална кампания с екологична насоченост. Присъстващите представители от всички области обмислиха идеи за бъдещи младежки инициативи, работа по кампаниите и организационни въпроси.

Форумът бе открит от вицепремиерът, министър на вътрешните работи и заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, който приветства младежите.

Обучението, е организирано с помощта на фондация "Ханс Зайдел". В началото с поздравления към гостите, започнаха и председателят на МГЕРБ и народен представител Моника Панайотова и областният координатор на ГЕРБ-Варна Павел Димитров. В работата на Летния университет на МГЕРБ взеха участие още председателят на Народното събрание Цецка Цачева, вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков, министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов, министърът по еврофондовете Томислав Дончев, министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков, министърът на външните работи Николай Младенов, министърът на обраната Аню Ангелов. Сред лекторите на форума бяха още народни представители от ГЕРБ, европейските депутати от ЕНП/ГЕРБ Илияна Иванова и Владимир Уручев и представители на организации на ПП ГЕРБ.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бюджет 2024
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Лято 2024
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: