Младежки център с нова програма за есента

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:11 / 16.09.2015
699
На първият учебен ден младежи поставиха начало на поредица мероприятия в Бургас.

"През новата учебна година искаме да наблегнем на актуални мероприятия, които да засегнат интересите на младежите в училище. По проекта сме заложи всяка седмица по едно обучение и по три правни консултации. Нашата цел е да бъдем проводник между младите хора и специалисти от различни области, като им предостави желаната информация. През следващите месеци очаквайте обучения за финансова грамотност, ИТ технологии, здравна тематика, правни консултации, кампании "Не на насилието", детски забави и много други дейности" каза Камелия Димитрова, ръководител на проекта МИКЦ-Бургас "Гласът на младите".

Събитията се организират по проекта МИКЦ-Бургас "Гласът на младите" на Национално Сдружение "Младежки Глас", по Национална програма за младежта 2011-2015, Подпрограма1: "Развитие на мрежата от Младежки информационно консултантски центрове /МИКЦ/", финансиран от Министерство на младежта и спорта.

Екипът на сдружението е планирало мероприятия до края на година, които да бъдат изцяло от полза на младото поколение в Област Бургас и цялата страна. Всички обучения са безплатни за младите хора. Всеки може да участва, изисква се само да има желание и мотивация да научи нови знания.

Ежедневна актуална информация има в социалната мрежа на https://www.facebook.com/mg2007 или https://www.facebook.com/mikc.mg, и на интернет сайта: www.mg-mikc.com.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Спипаха бургазлия да шофира много пиян, не му е за първи път
Жена с лоша контузия след возене с "Бургасбус"
Важно! Започва приемът в първи клас в бургаските училища
9 са задържаните при акцията на полицията в Бургас
Безплатни консултации за пациенти с проблемни рамене и лакти в УМ...
Акция срещу купения вот тече в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).