Момче: Ружа Игнатова е жива, видях я в столична дискотека

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
16:47 / 17.04.2023
2661
"Ружа Игнатова е жива и я видях в столична дискотека" – коментира младо момче в социалните мрежи. Той я видял в нощен клуб и буквално замръзнал на място, след като всички новини говорят за нейното изчезване. 

Разказът му предизвика голям отзвук и много коментари в социалните мрежи. Реално и полицията би се включила и разследвала тази следа, но истината се оказа доста различна и колоритна. 

Очевидецът побърза да поясни, че става въпрос за певицата Софи Маринова, която все повече прилича на българската измамничка, която е сред най-издирваните жени в света, пише "Уикенд". 

В последните години ромската перла не спира да се тунингова. Тя плаща колосални суми на родните пластични хирурзи, за да изглежда още по-красива, но всъщност започва да става комична. Последно ромската перла си уголеми и повдигна силиконовия бюст. Софи регулярно през годините се подлага на операция за повдигане.

Певицата сложи силикон преди повече от десетилетие, но редовно ляга под ножа, за да стоят гърдите й още по-красиво. Маринова има доста корекции и по лицето си, като се наблъска и със задължителните ботокс и филъри. От тях в лицето ромката изглежда като житена питка. Тя си направи и доста плътни вежди, които често са обект на подигравки. Заради тях тя се сдоби с прякора Фараона, който идва от приликата й с египетския фараон Тутанкамон.

Устните на етрополската легенда също са гротеска. Изпълнителката на "Стари рани“ обича да ходи и със зализана коса, а голямото й чело да се набива на очи. Именно джуките, веждите, тъмната коса, смуглия тен и ботоксът я правят копие на изчезналата криптокралица Ружа Игнатова.

Издирваната от ФБР милионерка е жената, която успя да направи фамозна международна измама, измъквайки рекордните близо $ 4 милиарда от наивни вложители на "виртуалната валута", измислена от нея – OneCoin.

Ружа също е от ромски произход, като Софи. "Доктор Ружа", както обича да се представя измамницата, е чиста циганка, макар самата тя да отричаше. Тя произхожда от стар ромски клан от плевенските села. Родителите й обаче емигрират в Германия още през 1990 г. и бързо успяват да се интегрират.

Игнатова има германско гражданство и твърди, че е завършила право и икономика – факт, който мнозина днес поставят под съмнение. Тя изчезна  на 25 октомври 2017 г., след като беше уведомена за засилване на полицейските разследвания около нейната измама в София. Постоянно се носят слухове ту за смъртта й, ту, че си е направила множество пластични операции и се крие някъде в Дубай или ЮАР.

Докато от ФБР издирват Ружа по дърво и камък, у нас си имаме нейно копие в лицето на гласовитата Софи Маринова, която се е докарала до копие на измамничката. Фолк певицата, за разлика от Ружа, си изкарва парите с честен труд и пеейки по заведения.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Новини от Бургас:
Важна среща между областния управител Нейкова и генералния консул...
КОЦ- Бургас получи дарение от фондация "Стилиян Петров"
Невиждана опашка се изви на "Тройката"!
НСИ с важна новина за детската престъпност в Бургаско
Шоу с дронове, музика и забавления ви очакват на 14 май в Бургас
Бургас е предупреден за утре!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).