Монтират още велостоянки в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:42 / 07.06.2016
1397
"Имаме готовност да монтираме две от новите велостоянки", това каза Андрей Рунчев, директор на общинско предприятие "Транспорт", цитиран от "Фокус". "Главно заради метеорологичните условия ни отне малко повече време да подготвим фундаментите. Желателно и задължително за изпълнителя е времето да бъде сухо. През този месец така или иначе те ще бъдат реализирани", допълни той.

По думите му, през този месец подготвени да бъдат пуснати в експлоатация са общо 4 нови велостоянки. Две от тях ще бъдат монтирани в комплекс "Славейков", съответно едната ще се намира пред голям търговски център, а другата ще бъде разположена в близост до спортния център в комплекса. "Третата ще бъде в "Зорница" до блоковете "Двете брези". Последната ще бъде в к-с "Изгрев", в близост до Млекоцентралата".

По отношение на общинските колела Рунчев посочи, че броят на пуснатите в експлоатация периодично се увеличава, като това отново зависи от климатичните условия. "Ние сме пуснали такъв брой велосипеди, колкото е необходим. Имаме още малък резерв. Прецизираме техния брой и когато времето е хубаво, веднага вадим повече велосипеди", посочи директорът на ОП "Транспорт" Андрей Рунчев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Млад шофьор катастрофира на пътя "Банево" – "Ветрен"
Студенти се събраха в Бургас за най-мащабното математическо състе...
Бургазлия преби жена с дървен прът, в дома му откриха наркотици
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май...
Почина д-р Красен Генев
Важно за шофьорите по магистрала "Тракия", които ще пътуват посок...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).