Може да заплащате за паркиране в Бургас и през Viber

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
10:12 / 06.08.2021
2603
Община Бургас вече предлага възможност за платено паркиране чрез приложението Viber. Иновативното решение е разработено от URBO PARKING. Чрез интерактивен чатбот във Viber всеки може да получава новини, информация за паркирането и различни видове паркинги с тяхното работно време. За пръв път във Viber ще бъде възможно заплащането на синя и зелена зона, благодарение на съвместната работа на Община Бургас и URBO PARKING.

Този нов, бърз и удобен начин на заплащане не променя цената на зоните. Тя е такава, каквато е в момента. Не се начисляват допълнителни такси, както при плащане с СМС, събщават от Община Бургас.

"Компанията URBO винаги е имала една цел – да улесни живота на модерния човек чрез иновативни дигитални решения. URBO PARKING приложението е инсталирано над 15 хиляди пъти и ежедневно улеснява плащанията на хиляди хора в България. Бургас бе една от първите Общини, които ни подкрепиха и заедно с тях продължаваме да развиваме удобни решения като уикенд пакет за паркинг и вече плащане чрез Viber.“, каза Андрей Лилов – CEO – URBO PARKING.

Плащанията чрез Viber са поредната подобрена услуга за жителите и посетителите на Бургас. Допълнително шофьорите ще могат автоматично да проверяват в коя зона се намират, както и да получават лесно достъпна информация за паркиране по местоживеене и служебен абонамент.

Всички желаещи да използват услугата могат безплатно да се включат в канала на Градски транспорт – Бургас, като използват този линк.

Виж коментарите (0)

Още по темата (86):
19.08.2022 Улесняват бургазлии с паркирането
04.05.2022 В "Лазур" настояват "Зелената" зона да функционира през цялата година
28.04.2022 Важно! "Зелената" зона в Бургас започва да работи след дни!
01.03.2022 В наш областен град няма да слагат скоби на луксозни автомобили
11.01.2022 Промени, касаещи шофьорите, предстои да бъдат въведени първо в София и
Бургас
01.10.2021 От днес без "Зелена" зона в Бургас
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).