Музеите в Бургас ще работят с вход свободен следващия вторник

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
11:54 / 20.06.2019
1192
На 25.06. (вторник) всички музеи и туристически обекти в Бургас ще работят с вход свободен. Авиомузей Бургас, Къща музей "Петя Дубарова", музей на остров "Св. Анастасия", Исторически музей, Етнографски музей, Археологически музей, Природонаучен музей, Туристически комплекс "Акве Калиде", Културен център "Морско Казино" и Бургаска художествена галерия "Петко Задгорски" ще Ви очакват безплатно през целия ден.

"Денят за Вас" е част от инициативите на Министерството на туризма за сътрудничество с бизнеса и местните власти за стимулиране на вътрешния туризъм. Целта на инициативата е да се привлекат повече посетители както към културно-историческите забележителности, така и към туристическите атракции в района, като в един ден през лятото, в периода от 15 юни до 8 септември, всички музеи и туристически обекти на територията на съответната община бъдат с вход свободен. Това е един от фокусите в работата на министерството през 2019 г., обявени в началото на годината с посланието "Естествено в България".

 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Този остров в нашето море очаква много посетители тази година
Бургас на крачка от успеха в престижен конкурс
Голям празник в Бургаско
Великден в бургаския зоопарк: Поглезиха животните с яйца
Край на хубавото време по Черноморието? Обилни валежи и гръмотеви...
Учредиха "Фонд за развитие на Летище Бургас"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).