Мъж и жена се хвърлиха от прозорците на две болници в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:48 / 08.12.2015
3056
Пациентка се самоуби след скок от втория етаж на "Сити клиник" в Бургас, съобщи очевидец на трагедията. 67-годишната Кана Петрова от Созопол се хвърлила от прозореца на санитарното помещение на стаята в Отделение "Кардиологична хирургия", в която била настанена. Тялото й се строполило в задната част на лечебното заведение около 15.00 часа в петък. Трупът й лежал там дълго време, докато се извършвали следствени действия. Въпреки, че зад болницата не е толкова оживено, зловещата гледка видели стотици пациенти и лекари от две болници през прозорците, съобщава "Флагман".

Жената била емоционално нестабилна след операцията, която претърпяла, и няколко пъти предупреждавала лекарите и сестрите, че ще скочи, коментират запознати.

От "Сити клиник" потвърдиха, че има такъв инцидент, но отказаха да кажат подробности, тъй като по случая е започнало разследване.

"Не мога да Ви дам информация без съгласието на близките на пациентката. Лекарите са се грижили за нея медицински, дали е предупреждавала, че ще скочи, не мога да кажа", каза маркетинговият мениджър на болницата Иво Андреев.

Малко след 8 часа същия ден пациент е починал след скок от прозорец на Онкологичния център в Бургас. Трупът на 79-годишния Иван Вълков от Бургас се стоварил на паркинга до клиниката. При направената аутопсия по тялото не са открити следи от насилие.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Турист за родното Черноморие: По отзивите в интернет видях, че ту...
Нови проблеми пред летния сезон
Университетско издателство "Св. Климент Охридски" откри първата с...
Чехия разкрива временен консулски отдел в Бургас
Решиха казуса с водното спасяване за летния сезон
Много важна новина за всички абитуриенти от Бургаско!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).