Мъж излезе от блок в "Меден рудник" и последва същински шок!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
09:07 / 25.09.2017
5393
В резултат на полицейските действия на служители от Четвърто Районно управление - Бургас по отношение грабежа на мобилен телефон, собственост на 41-годишен бургазлия, осъществен около 11.55 ч. на 23.09.т.г. в района на бл. 76 в ж.к. «Меден рудник», е установен и задържан извършителя на деянието. Това е криминално проявеният и осъждан Д.Ч., 27-годишен от Бургас. 

Установено е, че потърпевшият излизал от входа на бл. 76 в к-с "Меден рудник", докато провеждал разговор по мобилния си телефон. Видял, че към него се приближава Д.Ч., който му отнел мобилния телефон и след заплаха, му нанесъл удар в областта на главата. Полицейските служители са алармирани своевременно, като за по-малко от час установили самоличността и задържали извършителя на грабежа. 

Припомняме, че в края на януари тази година Д.Ч. отново бе задържан от полицейските служители, този път за серия от кражби, осъществени в кооперация, разположена на бургаската улица "Захари Стоянов". 

Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление - Бургас.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).