Мъж нахлу с пушка в бургаски апартамент заради силна музика

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:05 / 19.01.2015
978
На 17.01., около 23.10 ч. в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас, е получено съобщение за мъж с пушка, който разбил входната врата на апартамент, разположен на бургаската улица «Пробуда» №79. Пристигналите на място полицейски служители констатирали, че в единия от апартаментите на адреса мъж с ловна пушка през рамо спори с пет момичета. Задържан е 56-годишният И.Х. от Бургас / във видимо нетрезво състояние/, от когото са иззети законно притежавани: ловен автомат «Байкал» заедно с един ловен патрон и газов пистолет заедно с пълнител и четири патрони.

И.Х. е отведен в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас за изясняване на случая, като са използвани помощни средства «белезници». Намиращи се в апартамента момичета били на възраст между 17 и 19 години и празнували имен ден, когато на вратата на жилището позвънил И.Х. и поискал да намалят шума и музиката. Момичетата не се вслушали в молбата и И.Х. се върнал до дома си, където се въоръжил и отново започнал да тропа по входната врата на апартамента на ул. «Пробуда», докато я взломил. Спорът се пренесъл във вътрешността на жилището, като спрямо момичетата не са отправяни заплахи с оръжие. Претенциите на бургазлията били за намаляване на музиката и спазване на нощната тишина. Спрямо задържания за едно денонощие И.Х. е образувано бързо полицейско производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Инцидент с мъж на тротинетка в Бургас
Откриха труп на мъж в Несебър
Кметът на Бургас и представители на синдикатите в здравеопазванет...
Неспазване на дистанция доведе до катастрофа в "Долно Езерово"
Пилотен проект ще изгражда енергийна общност в Бургас
За тези хора "Бургасбус" пуска безплатна нощна линия


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).