Мъж пострада при пожар в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:30 / 05.03.2024
1653
Мъж от Русе е пострадал при пожар в Бургас. В неделя около 23.45 ч. в Първо Районно управление - Бургас е получено съобщение за горяща сграда, разположена на ул. "Г.  С. Раковски“ №68. Установено е, че се касае за горяща едноетажна изоставена постройка, от която искри са прехвърлили и подпалили топлоизолацията на близко разположената в съседство шест етажна кооперация.

Огънят е потушен от един противопожарен екип. Констатирано е, че от инцидента пострадал 51-годишен мъж от Русе, който обитавал от известно време постройката. Той е получил изгаряния по краката, ръцете и челото и е откаран за лечение във Варненската военна болница. По негови думи след прибирането си в постройката, изпил около 200 грама ракия, изпушил една цигара и я загасил в сандъче, след което заспал. При събуждането си русенецът видял пожара, от който от тавана падали и горящи дъски. Уплашил се и избягал навън, където е намерен от полицейските служители. Едноетажната постройка от инцидента е със счупени прозорци, опожарен и срутен покрив. По съседната 6-етажна кооперация са нанесени материални щети - изгоряла е изолацията на дясната част от сградата над постройката. По случая е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Чехия разкрива временен консулски отдел в Бургас
Решиха казуса с водното спасяване за летния сезон
Много важна новина за всички абитуриенти от Бургаско!
Разкриха нагла краба от сърф училище в Морската градина на Бургас...
Отнесоха бургазлийка на пешеходна пътека в центъра на Бургас
Реализират мащабен проект в пристанище Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).