НДСВ си "присвои" неправомерно предизборна подкрепа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:52 / 13.06.2009
1470
В предизборно време и на война всичко е позволено. Явно на този принцип действат в НДСВ. От партията на Сакскобурготски решиха предизборно да си присвоят подкрепата на друга партия, без от втората дори да предполагат, че това се е случило. Лично Милен Велчев заяви, а по-късно и пресцентъра на партията разпрати до всички медии съобщение, за това, че Зелената партия ще подкрепи НДСВ на предстоящите избори. Това обаче се оказа невярно, след като късно снощи от Зелената партия разпратиха опровержение на казаното от Милен Велчев:

ДЕКЛАРАЦИЯ - ОПРОВЕРЖЕНИЕ

От Зелена партия - Българските зелени

На 11.06.2009 г. в централната информационна емисия на БНТ бе излъчен репортаж с представителя на НДСВ - Станимир Илчев. Той представи лъжлива и манипулативна информация за несъществуваща подкрепа за НДСВ от страна на Зелена партия - Българските зелени.

Такава подкрепа не съществува, няма решение на никакъв орган на партията, няма сключени споразумения за такава подкрепа, няма никакъв предизборен ангажимент от страна на Зелена партия - Българските зелени към никоя партия, още по-малко към НДСВ.

НДСВ е една от партиите, която носи основната тежест за разсипването и разграбването на българската природа и провеждането на дълбоко антисоциална икономическа политика в ущърб на мнозинството от българските граждани.

Изключително непочтено е от страна на НДСВ да ползва името - Зелена партия - Българските зелени, за да разкрасява силно занемарения си имидж и да се опитва да излъже българския избирател с нови 800 - дневни лъжи.

Какви са моралните принципи, въз основа на които НДСВ смята да иска мандат от българските избиратели, щом още в началото на предизборната кампания започва с лъжи?

По изборите ще познаете какво ще правят след тях!


Виж коментарите (0)

Още по темата (78):
22.03.2010 Поредно заседание за купуване на гласове срещу представител на ЛИДЕР днес
11.11.2009 Жалба в съда срещу Общината подадоха от ПП "Зелените"
13.10.2009 Националното следствие се заема с гласуването в Турция
14.08.2009 БСП и Синята коалиция дали по 2 милиона за кампаниите си
06.08.2009 Бойко Борисов: Ще оправдаем гласуваното ни доверие
27.07.2009 Избраха Бойко Борисов за премиер, гласуваха положително и кабинета му
Още новини от Новини от Бургас:
Бургазлийка ще премине по червения килим в Кан
Кметът на Бургас празнува
Подробности за акцията на МВР, Агенция "Митници" и НАП в Бургас! ...
Президентът коментира в Бургас катастрофата с колата на НСО
Вижте новите спортни игрища на Бургас, намират се в "Меден рудник...
Проверки на бензиностанции в Бургаско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).