На 16 юли откриват модното шоу на Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:21 / 13.07.2015
844
FESTIVAL FASHION SUMMER BURGAS 2015 събира под един покрив дизайнери, търговски представители на водещи бюти компании, коафьори, стилисти, гримьори, за да покажат посоката на модните тенденции през лято 2015 година. Събитието ще се състои от 16 до 18 юли в обновения Експозиционен център Флора Бургас, който е един от най-модерните в страната и се намира в сърцето на Морската градина.

FESTIVAL FASHION SUMMER BURGAS 2015 e малък градски празник, с акцент към модата, дрехите, аксесоарите, накитите, козметиката. Ще ви представим селекция от автори и дизайнери, които са доказали своята висока класа и неповторим почерк.

Дизайнерските къщи ще ви очароват с последните си колекции.

На 17 юли, петък, от 19.30 часа пред Флора Бургас ще пее талантливият Георги Дюлгеров. Половин час по-късно от специалистите от VIP Salon ще демонстрират пред вас на живо най-модерните за сезона прически. Бургаският нейл арт дизайнер Ирена Иванова и представители на италианската фирма Сорелле ви покажат кои са трендовете в ноктопластиката и гримовете. Невероятната Теодора Калчева ще представи ексклузивно за FESTIVAL FASHION SUMMER BURGAS 2015 уникално боди арт шоу. А моделите на Inter Model's Burgas ще дефилират с красивите тоалети на нашите партньори специално за бургазлии и гостите на града. Несебърската красавица Ивелина Прунова също се присъедини към екипа на FESTIVAL FASHION SUMMER BURGAS 2015.

Водеща на събитието ще бъде бургазлийката Златка Димитрова, която ще ви изненада с новата си визия.

Зад амбициозния проект стоят бургазлийките Ваня Янкова и Женя Гайтанджиева, които обожават модата и черпят вдъхновение от всички аспекти на живота.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Подробности за акцията на МВР, Агенция "Митници" и НАП в Бургас! ...
Президентът коментира в Бургас катастрофата с колата на НСО
Вижте новите спортни игрища на Бургас, намират се в "Меден рудник...
Проверки на бензиностанции в Бургаско
Най-много изборни нарушения има в Бургаско
Ето какво можете да видите в бургаската Нощ на музеите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).