На 17 май Общината отваря спортните си бази за безплатен достъп

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:14 / 15.05.2015
1155
В Деня на българския спорт - 17 май, Община Бургас отваря повечето си спортни бази за безплатен достъп. Възползвайте се и посетете:

* Спортния корпус към ПМГ и ГРЕ "Раковски";

* Покрития плувен комплекс в "Меден рудник";

* Спортна зала "Никола Станчев" - "Меден рудник";

* Спортен комплекс "Изгрев";

* Спортна зала "Бойчо Брънзов";

* Тенис корт Трета поликлиника и Тенис кортове "Васил Левски".

17 май може да се превърне в още по-голям спортен празник за Бургас, ако хандбалният "Фрегата" успее да се приближи още повече до шампионската титла на България. Това може да стане пред родна публика в зала "Младост". След разгромната победа с 29 : 22 гола над Спартак Варна в първата среща от финалната серия, "Фрегата" е в пълна бойна готовност да защити първото място от миналия сезон. Вторият сблъсък срещу Спартак Варна е в неделя от 16:00 часа. Ръководството на клуба призовава всички привърженици на хандбала да подкрепят отбора в похода му към втората шампионска титла.

Специално за отбелязването на Деня на спорта, на 17 май е насрочено и най-веселото и шумно събитие - финален кръг на първенството по футбол между детските градини.

Засега са ясни 4 отбора, класирали се за последната фаза, а на 16 май (събота) ще се излъчи още един финалист. Класира се и най-добрият втори отбор от лигата. До момента сигурните участници на финала са отборите на ОДЗ "Златно ключе"; ОДЗ "Иглика"; ЦДГ "Веселушко" и ОДЗ "Райна Княгиня".

Първите мачове започват от 10:00 часа на 17-ти май (неделя) - "Арена Звездичка" в двора на СОУ "Константин Преславски". Награждаването ще бъде от 12:00 часа. Събитието е част от програмата на "Бургас - Европейски град на спорта 2015".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Подробности за акцията на МВР, Агенция "Митници" и НАП в Бургас! ...
Президентът коментира в Бургас катастрофата с колата на НСО
Вижте новите спортни игрища на Бургас, намират се в "Меден рудник...
Проверки на бензиностанции в Бургаско
Най-много изборни нарушения има в Бургаско
Ето какво можете да видите в бургаската Нощ на музеите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).