На 29 и 30 ноември Бургас се потапя в магията на АББА

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:30 / 22.11.2018
2886
Великата група ще бъде представена чрез книга, филм и музикална вечер

На 29 и 30 ноември Бургас ще се потопи в магията на най-популярната и успешна група на 70-те: АББА. Пътешествието към любимата музика и създателите ѝ ще бъде разнообразно.

На 29 ноември (четвъртък) историята на АББА ще разкаже Георги Тошев. Той ще представи книга и филм, посветени на квартета, покорил сърцата на милиони. Събитията ще са едно след друго - първо литературната компонента с "MAMMA MIA! Филмът. АББА. Продължението" и после прожекцията на  "Историята на АББА. PS". Започват от 18:00 часа в конферентна зала "Бургас" на Гранд Хотел и СПА Приморец. Вход – свободен.

На 30 ноември (петък) вече ще е време за музика! Всички фенове на легендарната група ще могат да чуят най-големите ѝ хитове - от 22:00 часа в Пиано бар "Приморец". Вечерта ще допълват и други популярни парчета от 70-те и 80-те. След полунощ, музиката ще се смени още веднъж, за да предложи на гостите още по-голямо разнообразие - с обичайната програма на едно от най-класните места за забавление в Бургас. Вход: 6 лева на човек.

АББА са автентична легенда. Групата има над 400 млн. продадени албума и цели 19 хита, покорили световните музикални класации. Какво се случва с Бени Андершон, Ани-Фрид Люнгстад, Агнета Фелтског и Бьорн Улвеус днес ще разкаже на 29 ноември Георги Тошев, който освен голям фен, днес е и техен приятел. АББА празникът ще предложи и истинска забава с вечните хитове на шведската сензация на 30 ноември в пиано бар "Приморец". Заповядайте! Време е за забава, с "Dancing queen", "Take a chance on me", "Gimme! Gimme! Gimme! (A man after midnight), "Knowing me, knowing you", Öne of us", "Waterloo", "Fernando", "Mamma mia" и още от АББА и тяхната музика, превърнала се в част от класиките на всички времена!

За повече информация: +359 877 850 001| concierge@hotelprimoretz.bg


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).